Консервація
Підходить час для квашення капусти. Я користуюся класичним рецептом, ферментіруя дрібно порубані листя молочнокислими бактеріями, які зброджують цукор
Шоколадний смак ніколи не буває зайвим, а найчастіше, він допомагає збагачувати смак страви своїми нотками, підкреслює всю смакову гаму.
Маринад: на 1 літр води: 1,5 ст.л. солі (без гори) 3 ст.л. цукру (без гори) 1 ч.л. лимонної кислоти (без гори) На 1 трилітрову банку з спецій я брала
Домашня фанта з абрикосів відрізняється неймовірним смаком. Також вона містить багато вітамінів та корисних елементів. Цей компот стане гарною альтернативою
Для консервування помідорів звичайно використовують шматки моркви та різноманітну зелень. Але можна консервувати з бадиллям моркви. Тоді помідори матимуть
Пропонуємо спробувати приготувати помідори з листям малини. Вони виходять дуже якісними, не починають бродити, скисати або тріскатися. Ці якості обумовлені
Смачні та ароматні мариновані помідори, виходять точно також, як з бочки. Всього лише в маринад потрібно додати різну зелень. Для приготування вам будуть
Такі мариновані зелені помідори відмінно підходять під м’ясні страви — вони виходять гострими, пікантними, поєднуються не тільки з м’
Хрусткі огірки завжди користуються популярністю. Адже так приємно відкрити баночку цих овочів на вечерю і подати їх з картоплею і котлетками.
Гарбуз вважається незамінним дієтичним продуктом. Вона сприяє зниженню маси тіла, виводить шлаки і токсини, виявляє легку послаблювачу дію.
Існує безліч варіантів приготування лечо. Але мені найбільше подобається рецепт відомого кулінара з великим досвідом роботи і відеоблогера Ірини Хлебниковой.
У минулому році свекруха пригостила мене своїми консервованими баклажанами. Відкривши ввечері банку, я була здивована. Аромат страви був оригінальним.
Я обожнюю готувати, особливо страви з овочів. Нещодавно натрапила на надзвичайно простий, швидкий і зрозумілий рецепт — помідори без шкірки.
Заготовки на зиму потрібно робити з літа. Раніше я цим не займалася, але подивившись на приклади подруг-господарок, зважилася спробувати.
Я дуже люблю взимку похрумтіти консервованими огірками, але не завжди вони виходять такими, як потрібно. Однак віднедавна я дізналася, як їх робила моя