Соуси
Домашню заміну крем-сиру Філадельфія можна зробити за ніч в звичайному холодильнику. Заморозимо ряжанку або кефір на ніч, після чого їх залишиться тільки
Любіть гострі страви? Або бажаєте додати страв пікантний смак? В такому випадку можу вам порадити цю універсальну приправу. Варто відзначити, що зробити
Ця домашня заготовка стане в нагоді вам при приготуванні і подачі багатьох страв. Смачний і пікантний томатний соус чудово поєднується з макаронами, супами
Ні для кого не секрет, що саме в Італії, де почали робити пасту, є безліч оригінальних рецептів соусів, які подають з нею. Так що і рецепт самого приголомшливого
Безперечно, є велика кількість різних варіантів цього досить гострого томатного соусу. Напевно багато господинь роблять його самостійно. Сацебелі я готую майже п’
Різні соуси і підливи, на мою думку, — просто ідеальні доповнення до будь-якої страви. Вони готуються швидко, не вимагають багато витрат, а будь-яку
Готуємо рис з овочами в сметанному соусі — смачно і просто, а головне — ситно і корисно. Подавати блюдо можна до будь-якого прийому їжі, підійде
Ароматний соус до м’яса або макаронів. СКЛАДОВІ: гриби — 200 г молоко — 2.5 склянки бульйон (вода) — 1 стакан масло вершкове —
Різновид відомого соусу, використовується для приготування каннеллоні або м’ясної пасти. СКЛАДОВІ: молоко — 300 мл свинячо-яловичий фарш —
«Бешамель» перекладається з французької мови як «білий соус». Класику європейської кухні нескладно приготувати в домашніх умовах. СКЛАДОВІ: молоко —
СКЛАДОВІ: сметана — 250 г зелень свіжа 1 пучок яйця варені 3 шт. олія соняшникова 6 ст.л. оцет винний білий 3 ст.л. гірчиця 1 ст.л.
Тернослива або тернівка — суміш сливи з аличею. Смак соусу можна варіювати, додаючи різні інгредієнти. СКЛАДОВІ: сливи (терен) —