Соуси
До макаронів, картоплі, м’яса і просто з хлібом: томатний соус (без стерилізації)
0391
Ця домашня заготовка стане в нагоді вам при приготуванні і подачі багатьох страв. Смачний і пікантний томатний соус чудово поєднується з макаронами, супами
Соуси
Італієць розповів, як готують томатний соус для спагеті
0199
Ні для кого не секрет, що саме в Італії, де почали робити пасту, є безліч оригінальних рецептів соусів, які подають з нею. Так що і рецепт самого приголомшливого
Соуси
Уже 15 років готую «Сацебелі» за перевіреним рецептом: м’ясо без нього не їмо
02.4k.
Безперечно, є велика кількість різних варіантів цього досить гострого томатного соусу. Напевно багато господинь роблять його самостійно. Сацебелі я готую майже п’
Соуси
До м’яса птиці завжди подаю ароматну підливу. Розлітається на ура
0280
Різні соуси і підливи, на мою думку, — просто ідеальні доповнення до будь-якої страви. Вони готуються швидко, не вимагають багато витрат, а будь-яку
Рис з овочами в сметанному соусі - рецепт приготуванняСоуси
Рис з овочами в сметанному соусі
0650
Готуємо рис з овочами в сметанному соусі — смачно і просто, а головне — ситно і корисно. Подавати блюдо можна до будь-якого прийому їжі, підійде
Грибний соус «Бешамель» - рецепт приготуванняСоуси
Грибний соус «Бешамель» до м’яса
0455
Ароматний соус до м’яса або макаронів. СКЛАДОВІ: гриби — 200 г молоко — 2.5 склянки бульйон (вода) — 1 стакан масло вершкове —
М'ясний соус «Бешамель» - рецепт приготуванняСоуси
М’ясний соус «Бешамель» з селерою
0275
Різновид відомого соусу, використовується для приготування каннеллоні або м’ясної пасти. СКЛАДОВІ: молоко — 300 мл свинячо-яловичий фарш —
Соус «Бешамель» на молоці - рецепт приготуванняСоуси
Класичний соус «Бешамель» на молоці
0306
«Бешамель» перекладається з французької мови як «білий соус». Класику європейської кухні нескладно приготувати в домашніх умовах. СКЛАДОВІ: молоко —
Франкфуртський зелений соус - рецепт приготуванняСоуси
Франкфуртський зелений соус з улюбленою зеленню
0390
СКЛАДОВІ: сметана — 250 г зелень свіжа 1 пучок яйця варені 3 шт. олія соняшникова 6 ст.л. оцет винний білий 3 ст.л. гірчиця 1 ст.л.
Соус з терну з м'ятою - рецепт приготуванняСоуси
Соус з терну з м’ятою
0281
Тернослива або тернівка — суміш сливи з аличею. Смак соусу можна варіювати, додаючи різні інгредієнти. СКЛАДОВІ: сливи (терен) —