Другі страви
Такі м’ясні стіжки будуть прекрасною і дуже апетитною прикрасою будь-якого святкового столу і стануть чудовою альтернативою звичайним котлетам.
Рибні котлети люблять багато, але одиниці вміють їх робити так, щоб вони виходили смачними, соковитими і м’якими. Хочу поділитися з вами своїм улюбленим
Смачно і дуже ситно! Інгредієнти: капуста – 1 кг; бекон – 120 г; сосиски – 3-4 шт; цибуля – 150 г червоний і зелений солодкий перець – по 1 шт;
М’ясні оладки з картоплею – це ідеальне поєднання смаку. Таке частування точно сподобається всій вашій родині і гостям. Для приготування вам будуть потрібні
Я дуже люблю смажену картоплю. Особливо коли була студенткою, то готувала її замість сніданку, обіду і вечері. Але тільки недавно знайшла кілька фішок
Лазанья виходить дуже ніжною і соковитою, ароматною і смачною. Особливо, якщо ви візьмете молоді кабачки і не забудете додати ароматні італійські трави
Ви колись пробували готувати голубці з пекінської капусти? Вони виходять неймовірно ніжними, соковитими і ароматними. Смажити нічого не треба, готується
Смачно, ароматно і апетитно! Оригінальні м’ясні рулетики з начинкою з маринованих огірків, сиру. Закуска виходить дуже смачною, ароматною, красивою і апетитно
Котлети виходять ніжними і соковитими, за рахунок цибулі і невеликої кількості хліба. Тут головне дотримуватися всіх пропорцій, щоб страва вийшла так, як потрібно.
Капустяні котлети виходять соковитими і смачними, фарш не розпадається, не стає жорстким при обсмажуванні. Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти
За смаком страва нагадує голубці, тільки замість листя капусти, використовуються смужки кабачка. Якщо не хочете втрачати багато часу, можна просто фарширувати кабачки.
Картопляна запіканка з яйцями виходить смачною і ароматною, за бажанням можна додавати різні спеції, ароматні трави та інші добавки. Для приготування вам
Ця незвичайна закуска підкорить вас з першої секунди! Готується вона максимально просто і швидко, а розлітається буквально за лічені хвилини Підходить
Гречка з м’ясними кульками: обожнюю її готувати на вечерю або на обід. Нічого складного, а смак завжди приголомшливий: до того ж, на виході відразу і гарнір, і м’ясо.
Ми всі з дитинства любимо голубці. Але нижченаведений рецепт особливий, такі голубці готуються не так, як ми звикли. Їх потрібно запікати в духовці.