Маршаллову з цукру, желатину і води - рецепт приготуванняДесерти
Маршаллову з цукру, желатину і води
0617
Маршаллову — м’яка і пружна солодкість до чаю, схожа на суфле або пастилу. Пружинисті зефірі можна їсти, і як окремий десерт, і додавати в
Шоколадне морозиво з вершків зі згущеним молоком і маршаллову - рецепт приготуванняДесерти
Шоколадне морозиво з вершків зі згущеним молоком і маршаллову
0529
Простий рецепт шоколадного морозива на вершках з додаванням какао-порошку. Маршаллову виступає відмінним доповненням до такого варіанту морозива.
Домашня арахісова паста з цукром - рецепт приготуванняДесерти
Домашня арахісова паста з цукром
0568
У продукті, приготованому будинку, точно не буде шкідливих консервантів. СКЛАДОВІ: арахіс — 350 г цукор — 1 ст.л. масло рослинне —
Джем з апельсинів без шкірки з гарбузом - рецепт приготуванняДесерти
Джем з апельсинів без шкірки з гарбузом
0437
Варення повинне вийти яскравим і однорідним. СКЛАДОВІ: гарбуз (м’якотілість) — 1 кг цукор — 800 г вода — 1 склянка апельсини —
Американські пончики Донатс в шоколадній глазурі - рецепт приготуванняДесерти
Американські пончики Донатс в шоколадній глазурі
0698
Смачні обсмажені пончики з шоколадною глазур’ю СКЛАДОВІ: Для тесту борошно 640 г масло вершкове 90 г цукор 60 г дріжджі сухі 14 г ванілін 10 г сіль
Заварний крем на молоці та яйцях - рецепт приготуванняДесерти
Заварний крем на молоці та яйцях
01.3k.
Може підійти для еклерів, Наполеона і так далі. СКЛАДОВІ: масло вершкове — 200 г молоко — 140 мл яйця курячі — 1 шт. цукор —
Листкові трубочки з білковим кремом - рецепт приготуванняДесерти
Листкові трубочки з білковим кремом
0571
Десерт, який напевно кожен любить з дитинства, а готувати простіше простого. Навіть якщо у вас немає формочки для трубочки, її легко зробити з підручних матеріалів.
Шоколадний Брауні з творогом і вишні - рецепт приготуванняДесерти
Шоколадний Брауні з сиру і вишні
0725
Брауні — це традиційний американський рецепт. Його придумали кулінари чиказького готелю Palmer House в 1893 році. З тих пір це один з найвідоміших