Мій фірмовий чізкейк хвалять всі, навіть діти: вся справа в секретному інгредієнті

Десерти

Сьогодні я з задоволенням поділюся своїм фірмовим осіннім рецептом — гарбузовим чізкейк. Для його приготування я не використовую цукор, так як гарбуз відмінно виступає в ролі підсолоджувач. Тому страва виходить не тільки корисним, але і неймовірно смачним.

Інгредієнти

Щоб приготувати осінній чізкейк, нам знадобиться: звичайно ж, головний інгредієнт — гарбуз (середнього розміру), одна столова ложка борошна або можна використовувати кукурудзяний крохмаль, три яйця, 200 г вершкового сиру, вершкове масло (знадобиться приблизно половина пачки), чайна ложка кориці для аромату і будь печиво (500 г) для пісочної основи нашого пирога.

Спосіб приготування

Для початку зробимо основу — пісочний корж. Для це необхідно розтовкти печиво за допомогою качалки або блендера в дрібну крихту. Потім змішуємо його з попередньо розтопленим вершковим маслом і замішуємо тісто. Воно виходить досить еластичним і податливим.

Перекладаємо його в форму, яку заздалегідь змастили маслом. Вирівнюємо тісто, формуючи з нього дно і стінки майбутнього чизкейка, після чого відправляємо його в холодильник приблизно на півгодини.

В цей час займемося приготуванням начинки. У цьому рецепті немає нічого незвичайного, робимо звичайний чізкейк. Для цього змішуємо всі інгредієнти і збиваємо до отримання пишної маси. Єдина відмінність — це додавання гарбузового пюре.

Для приготування пюре з гарбуза її необхідно для початку очистити від шкірки, потім порізати на невеликі шматочки і відварити. Потім потовкти або перемолоти в блендері.

Як тільки маса для нашого пирога буде готова, відправляємо її ненадовго в холодильник. А тим часом поставимо духовку розігріватися до 175 градусів.

Тепер дістаємо форму з тестом, викладаємо на неї нашу сирно-гарбузову начинку і відправляємо випікатися на 10-15 хвилин. Кількість градусів можна злегка зменшити. Страва готова!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий