Смачні пироги
Готую цей віденський яблучний пиріг вже кілька років. Краще ласощі до чаю не знаю. Він не тільки оригінальний по виконанню, але і неймовірно смачний.
Пиріг з тіста філо з кремом з манки — традиційний десерт грецької кухні. Така випічка готується легко. А на смак вона просто приголомшлива.
Хто сказав, що звичайний ріпчаста цибуля це несмачно? Звичайно, багато хто не люблять цибулю, але в цьому пирогу його їдять навіть самі примхливі діти!
Осінь — час збирати урожай яблук. З них можна приготувати багато різних десертів. Але найпопулярнішим рецептом залишається, мабуть, стара добра шарлотка.
Відмінний рецепт пирога до чаю! Інгредієнти: борошно — 200 г; кефір — 180 мл; яйця -2 шт; вершкове масло розтоплене — 100 г;
Смачна і проста ідея для вечері — це пиріг з капустою. Отже, почнемо з капусти. Шаткуємо досить дрібно, можна ножем, а можна спеціальної шинковкой.
Восени часто готую яблучний пиріг зі сметанним кремом. Він завжди виходить дуже ніжним і смачним, тому складно обмежитися одним шматком.
Грушевий пиріг з сирним сиром і цедрою лимона — цікавий варіант домашньої випічки. Десерт виходить солодким, з ніжною і соковитою начинкою, фруктовим
Американський яблучний бабусин пиріг. Традиційна випічка американських домогосподарок, якій легко і швидко можна порадувати своїх друзів.
Сливовий пиріг простий у приготуванні. Він сподобається як дорослим, так і дітям. Інгредієнти на форму діаметром 18-20 см (у мене 18): Сливи —
Я думала, що простіше шарлотки з яблук нічого не приготувати. Але цей пиріг перевершив всі очікування, адже тісто немов перетворюється в вершковий крем
На дворі осінь, наближається 13 вересня — День шарлотки і випічки з яблуками. Напередодні цього смачного свята можна зайнятися вибором рецепта, який
Деякі види випічки можна приготувати з найпростіших інгредієнтів, витративши на процес мінімум зусиль. При цьому ви отримаєте продукт, який напевно виявиться
Перевернутий пиріг зі сливами — мій улюблений десерт до чаю. Ласощі готується швидко. Потрібно всього лише замісити тісто, покласти інгредієнти в
Зовсім скоро — осінь. Але не варто засмучуватися кінця літа, адже в цей час настає сезон яблук. Скільки ж всього можна з них приготувати!