Поклали тісто в пакет і потримали в гарячій воді. Випічка стала пишніша і розпадається на сотні шарів

Випічка

Випічка стане приємніше на смак і набагато пишніше, якщо перед смаженням додати ще один етап термічної обробки. Уже готове тісто потрібно буде покласти в пакет і трохи потримати в окропі.

Для приготування нам знадобиться 600 грамів борошна, 2 столові ложки олії, трохи крохмалю столова ложка меду, 350 мілілітрів теплої води, чайна ложка солі і 130 грамів розтопленого вершкового масла. Змішуємо всі зазначені інгредієнти разом і наступні 7 хвилин ретельно вимішуємо круте тісто.

Його ми перекладаємо в пакет, сам пакет щільно зав’язуємо. І опускаємо в наповнену окропом миску. Ми залишаємо так на 10 хвилин, це підвищить еластичність тіста.

Потім виймаємо тісто з пакета на робочу поверхню, ще раз його вимішуємо. Ділимо на рівні частини і залишаємо під плівкою на 10 хвилин. Переносимо тісто знову на робочу поверхню і руками формуємо коржик.

Покриваємо його зверху розтопленим вершковим маслом, потім кожен коржик складаємо в смужку і смужки накладаємо один на одну.

Звертаємо смужки в рулет, потім вже рулет розкачуємо в коржик і швидко смажимо їх на сухій сковороді.

Ці коржі чудово підходять для подачі замість звичайного хліба.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий