Ми в захваті від цієї смакоти з сиру. Без масла і мінімум борошна: сирники в духовці

Випічка

Такі ароматні, ніжні і не жирні сирники в духовці, люблять всі в моїй родині. Сир у нас домашній і я часто з роблю. Рецепт подобається тим, що сирники не розпливаються, залишаються м’якими і пишними.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир, 500 г;
  • яйце, 1 шт;
  • крохмаль, 2 ст.л;
  • борошно, 1.5 ст.л;
  • цукор, 2 ст.л;
  • ванілін за смаком;
  • розпушувач, 1 \ 3 ч.л;
  • сіль щіпка;
  • кокосова стружка.

Процес приготування

Сир беріть будь-якої жирності і при необхідності відіжміть від рідини. Якщо сир сухуватий, тоді перебейте його занурювальним блендером.

У сир додаємо сіль і цукор, ванілін за смаком, перемішуємо.

Всипаємо борошно з розпушувачем і крохмаль, перемішуємо.

Порада: якщо любите солодкі сирники, всипати більше цукру.

Маса повинна добре тримати форму. Якщо це погано виходить, всипаємо крохмаль або борошно.

Формуємо сирники і обвалюють у кокосовій стружці.

Деко застилаємо пергаментом і викладаємо сирники.

Випікаємо близько 20 хвилин при 180 градусах.

Подаємо зі сметаною, медом, будь-яким варенням.

Маса відмінно заморожується, тому можете зробити сирники про запас і зберігати їх в морозильній камері.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий