Мало хто знає цей рецепт булочок. Це найкраще тісто, яке я зімпровізувала. Булочки з сиром

Випічка

Смачні, ароматні і м’які булочки з начинкою з сиру. Рецепт простий, з ним миє впорається навіть початківець кулінар.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко тепле, 250 мл;
  • яйця, 3 шт;
  • цукор, 120 г;
  • масло вершкове, 100 г;
  • олія, 3 ст.л;
  • сметана, 1 ст.л;
  • дріжджі сухі, 10 г;
  • сіль щіпка;
  • борошно, 700 г

Для приготування начинки необхідно :

  • сир, 360 г;
  • цукор, 2 ст.л;
  • масло вершкове, 1 ст.л;
  • жовток, 1 шт;
  • родзинки, цедра.

Для приготування посипання потрібно :

  • масло вершкове, 2 ст.л;
  • цукор, 2 ст.л;
  • борошно, 3 ст.л.

Процес приготування

У теплому молоці розчиняємо цукор і дріжджі, всипаємо пару ложок борошна і перемішуємо.

Накриваємо і залишаємо в теплому місці на 20 хвилин.

Яйця змішуємо з рештою цукру і перемішуємо.

Вливаємо розтоплене вершкове масло, додаємо сметану, перемішуємо.

Змішуємо масу з опарою до однорідності і всипаємо частинами просіяне борошно.

Вливаємо олію і вимішуємо тісто далі.

Ми залишаємо в теплому місці на 1 годину.

Сир для начинки змішуємо з іншими продуктами. Цедру лимона і родзинки або інші сухофрукти додавайте на свій смак і бажанням.

Формуємо булочки з начинкою і викладаємо їх на деко, застелене пергаментом.

Змішуємо всі продукти для посипання.

Булочки змащуємо збитим жовтком і посипаємо посипкою.

Запікаємо близько 30 хвилин при температурі 180 градусів. Дивіться по своїй духовці. Булочки повинні бути рум’яними.

Ароматні і смачні булочки відмінно підходять до чаювання за святковим столом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий