Цей апетитний пиріг вийде з першого разу навіть у початківців господарок. Там і готувати то нічого! Просто змішайте всі інгредієнти і випікайте!
Вам знадобиться:
- Борошно пшеничне — 2 склянки;
- Цукор-пісок — 1,5 склянки;
- Вершкове масло — 100 грам;
- Сметана — 4 ст.л .;
- Яйце — 4 штуки;
- Сир домашній — 400-500 грам;
- Сіль — дрібка;
- Сода — 1 ч.л .;
- В начинку до смаку — горішки, родзинки, цукати.
Приготування:
1. Яйця збиваємо з цукром за допомогою міксера. Вводимо інші інгредієнти, але борошно в останню чергу. Додаємо горішки, родзинки або цукати.
2. Форму для випічки вистеляємо пекарним папером. Духовку розігріваємо до 180 градусів, виливаємо в форму суміш сиру і інших складових і випікаємо протягом півгодини.
Готовий пиріг краще подавати теплим. Та й холодний він дуже смачний і ніжний. Нагадує сирну запіканку з дитинства. Смачного!