Для пиріжків тісто не використовую, беру м’якоть батона і начинку. Випічка виходить супер

Випічка

Я дуже люблю пиріжки, але рідко їх роблю, оскільки приготування тіста забирає надто багато часу. Але одного разу я знайшла один приголомшливий рецепт цієї випічки. Для неї потрібен всього лише батон і м’якоть банана для начинки. Виходить просто супер і практично не вимагає часу для приготування.

Як приготувати «ліниві» пиріжки?

Це настільки просто, що ви захочете робити їх щодня. Для приготування потрібні такі продукти:

  • скибочки білого батона — 9 шт .;
  • будь-яка начинка, я часто роблю грибну з печериць або сирну;
  • вода — 500 мл;
  • соняшникова олія — для смаження.

Приготування:

Насамперед потрібно зробити начинку. Для цього слід посмажити гриби або натерти на тертці сир. Якщо вам такий варіант не подобається, то можете використовувати що завгодно. Наприклад, хорошим варіантом стане тертий сир, обсмажені з цибулею гриби або варені яйця з зеленню.

Далі у скибочок батона потрібно обрізати корочку.

М’якушка змочується у воді, а в неї загортається начинка і скріплюються краї.

Тепер вам залишилося тільки обсмажити пиріжки до золотистої скоринки на добре розігрітій сковороді.

Весь процес приготування займає не більше 30 хвилин, але зате випічка виходить дуже смачною. Тому ви можете балувати їй своїх близьких хоч кожен день.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий