Беру листкове тісто, яйце і молочний шоколад і готую круасани

Випічка

Ділюся простим рецептом ароматного частування до чаю. Приготуйте солодкі круасани з молочним шоколадом, щоб приємно порадувати своїх рідних.

Для приготування десерту вам будуть потрібні наступні продукти:

  • листкове тісто — 400 г;
  • плитка молочного шоколаду — 1 шт .;
  • яйце — 1 шт.

Приготування

Заздалегідь дістаньте листкове тісто з морозилки і помістіть в глибокий посуд. Накрийте плівкою і залиште на годину, щоб воно повністю розморозилося.

Як тільки тісто буде готове, розкачайте з нього тонкий пласт і розріжте на невеликі трикутники. На коротку сторону майбутньої випічки покладіть кілька квадратиків шоколаду і скрутіть круасан так, щоб вийшли рогалики. Щільно затисніть краї і надайте десерту форму півмісяця.

Акуратно перекладіть десерт на деко, покритий пергаментом. В окремій чаші злегка збийте яйце, щоб змастити ним круасани.

Випікайте десерт при температурі 220 градусів близько 5 хвилин. Потім знизьте температуру до 180 і готуйте частування ще протягом 20 хвилин. Чи не діставайте круасани відразу ж після приготування: залиште в духовці ще на 3-5 хвилин.

Готовий десерт прикрасьте цукровою пудрою або розтопленим шоколадом. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий