Оригінальна закуска «лінива шуба»: фаршировані яйця буряком і оселедцем

Закуски на святковий стіл

Салат «оселедець під шубою» – це традиційна страва на святковому столі. Проте готувати його досить довго. Спробуйте новий рецепт і ви здивуєтеся як то смачно.

Інгредієнти:

  • філе малосольного оселедця – 8 шматочків;
  • яйця – 4 штуки;
  • цибуля – половина;
  • яблучний оцет 6% -ний – 2 ст.л .;
  • буряк – 1 штука головки;
  • вода питна – 100 мл;
  • майонез – 3 ст.л. з гіркою;
  • цукор – 1 ст.л .;
  • петрушка для прикраси.

Спосіб приготування:

Ріжемо дрібно цибулю. Змішуємо з оцтом, водою і цукром. Все перемішуємо і залишаємо хвилин на 20-ЗО.

Буряк відварити і натерти на крупній тертці.

Яйця ріжемо навпіл і викладаємо половинками на тарілку.

У салатниці жовток розминаємо виделкою туди ж додаємо буряк, цибулю і майонез. Все перемішуємо до однорідної консистенції.

Половинки білків заповнюємо начинкою. Зверху на них кладемо шматочки філе оселедця.

При подачі прикрашаємо петрушкою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий