З курячих сердечок можна зробити дуже смачну і оригінальну закуску, яку в нашій родині всі просто обожнюють.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- курячі сердечка, 500 г;
- соєвий соус, 4 ст.л;
- мед, 1 ст.л;
- часник, 3 зубчики;
- цибуля, 1 шт;
- сіль, перець, спеції.
Процес приготування
Сердечка добре промиваємо, видаляємо все зайве.
Для маринаду змішуємо соєвий соус з медом.
Заливаємо сердечка соусом, перемішуємо.
Видавлюємо в сердечка часник і додаємо тонкі півкільця цибулі.
Порада: щоб вийшло смачніше, нарізаємо цибулю, солимо його і переминався руками, щоб виділився сік і додаємо в сердечка.
Маринуємо 1 годину або відправляємо на ніч в холодильник.
Шпажки дерев’яні замочуємо у воді. Щоб вони не згоріли в духовці.
Нанизуємо сердечка на шпажки.
Форму змащуємо олією, викладаємо шпажки, змащуємо сердечка олією.
Запікаємо близько 25 хвилин при 180 градусах.
При подачі можна посипати кунжутом або приготувати соус зі сметани і гірчиці, кропу.