Готую їх навіть на свята. Сирники з сиру з шинкою за 15 хвилин

Закуски на святковий стіл

Сирники на кефірі — неймовірно смачна страва. Воно робиться просто і швидко. Я готую цю страву з шинкою і сиром. До складу страви входять доступні інгредієнти, які завжди знайдуться в холодильнику. А на його приготування я витрачаю не більш п’ятнадцяти хвилин. Моя сім’я просто обожнює це страву.

Які компоненти входять до складу сирників?
Для приготування страви використовуються такі продукти:

  • Столова ложка кефіру.
  • Така ж кількість тертого твердого сиру.
  • Дві великі ложки пшеничного борошна.
  • Шинка подрібнена (не менше 1 ст. Л.).
  • При бажанні замість цього продукту можна використовувати ковбасу, сосиски і навіть сир із зеленню.
  • Сіль, сода і цукровий пісок в кількості 0,5 ч. Л.
  • Рафінована оливкова олія (для обсмажування виробів).
  • Сметана (продукт використовується для подачі страви).

Як приготувати сирники? (Покроковий рецепт страви)

Кефір з’єднують з сіллю в глибокій посудині. Додають цукровий пісок і харчову соду. Добре перемішують інгредієнти. Поміщають в отриману масу тертий сир. Всипають борошно. Розтирають компоненти до тих пір, поки тісто не придбає однорідну текстуру. Його розгортають за допомогою качалки. Розрізають на п’ять-шість фрагментів однакового розміру. Формують з пластів коржі товщиною приблизно два-три сантиметри. Всередину поміщають начинку. Скріплюють краю коржів. Рафінована олія розігрівають на сковорідці. Готують сирники під кришкою на середньому вогні. Вироби треба рівномірно обсмажити з двох сторін, до утворення скоринки золотистого відтінку.

Після цього сирники перекладають на тарілку. Страву рекомендується подавати в гарячому вигляді. В якості добавки до нього слід використовувати сметану. Сирники, приготовані за таким рецептом, — прекрасний варіант простого, апетитного і поживного обіду або вечері. Страва виглядає привабливо. Його можна використовувати в якості святкової закуски.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий