Фаршировані яйця по-грецьки. Роблю їх з оливками, цибулею і сиром

Фаршировані яйця по-грецьки - рецепт приготування Закуски на святковий стіл

Ця закуска готується за хвилини, але виходить дуже смачною. По суті, це ще один варіант приготування фаршированих варених яєць. Пікантність надає використання сиру фета і оливок. Виходить дуже смачно і цікаво, незважаючи на прості продукти.

Список інгредієнтів

Щоб приготувати яйця по-грецьки з начинкою, потрібно взяти такі інгредієнти:

  • шість відварених яєць;
  • сто грам сиру фета;
  • 50 грам оливок без кісточки, можна з начинками;
  • три столові ложки грецького йогурту;
  • половину головки червоної цибулі;
  • чайну ложку орегано;
  • сіль і перець за смаком;
  • половину чайної ложки цедри лимона.

Я відразу готую порцію побільше, так як мої домашні їдять цю закуску дуже активно.

Приготування за рецептом

Яйця потрібно очистити і нарізати на половинки. Жовток прибираємо. Сир потрібно подрібнити, можна просто добре пом’яти виделкою. Оливки кришимо кубиками, а цибулю або трьом, або дрібно ріжемо, як вам зручніше.

З’єднуємо жовтки, оливки, сир і цибулю. Додаємо спеції, орегано і цедру лимона. Заправляємо натуральним йогуртом. Ретельно перемішуємо інгредієнти.

Наповнюємо половинки яєць начинкою. Зручно використовувати кондитерський шприц, так буде гарніше. Даємо постояти закусці в холодильнику хвилин десять. При подачі можна додати трохи листя петрушки.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий