Другі страви з м’яса
Яка ж це смакота. Ніколи раніше навіть не чула про нудли. Я взяла трохи від одних, трохи від інших і вийшов такий ось варіант … Знадобиться: яловичина
Буженина, шинка та інші делікатеси нині коштують дорого. Однак не обов’язково купувати магазинні продукти, щоб побалувати себе цією смакотою.
Найніжніші і дуже смачні рулетики з кабачків з фаршем під сиром! Спробуйте, не пошкодуєте! Складові: Твердий сир – 80 г Кабачок – 2 шт. Фарш – 300 г Цибулина – 1 шт.
Правильно приготоване тушковане м’ясо – це завжди дуже смачно, саме тому дане блюдо стало майже традиційним. Здається, що його складно якось змінити на
Найсмачніше блюдо з фаршу, яке ви коли-небудь пробували! Продукти: Бекон – 300 г Фарш – 800 г Яйце – 1 шт. Цибуля ріпчаста – 1 шт. зелень Перець чорний
Смачні та ніжні котлети по-київськи. Для приготування знадобляться такі інгредієнти: 4 середніх курячих філе 2 свіжих яйця 100 г коров’ячого масла 400г
Нова інтерпретація класичної страви. Смачно і красиво! Фарш для страви підійде будь-який. Який же чоловік не любить картоплю з м’ясом ?!
Цей рецепт для тих, хто не хоче стояти біля плити і при цьому хоче отримати смачні, соковиті котлети
Не так просто відрізнити свіже м’ясо від того, яке вже пролежало деякий час. Якщо ви купили занадто жорстке і старе м’ясо, не турбуйтеся: є реальні способи
Смак цих котлет здивував всю сім’ю! Ну дуже смачні і апетитні, прекрасно підійде до них картопляне пюре. Складові: фарш 300 г яйце сіль перець кабачок рослинна олія.
Таку м’ясну запіканку Ви можете приготувати і на вечерю і на обід! Вона виходить Дуже Смачна і Ситна! Складові: Картопля – 5-6 шт. Сир – 100 г ДЛЯ КУЛЬОК
Свинячі відбивні — одне з найпопулярніших других страв. Їх часто подають до столу з відвареною картоплею і овочевим салатом. Але свинина не завжди
Печінка вимагає особливо обережного ставлення при готуванні, її легко пересушити або зробити занадто гострою. Ми пропонуємо простим способом зробити печінку
Навіть банальні млинці можна зробити делікатесом, якщо приготувати їх трохи інакше, ніж зазвичай. Додаємо до них півкіло фаршу з грибами, загортаємо, а
Тушковане м’ясо в стандартному виконанні рідко можна назвати делікатесом, йому скоріше віддають перевагу любителі. Але у нас є абсолютно цікавіший
Традиційні манти потрібно готувати в мантоварці, яка є далеко не на кожній кухні. Вдало, що за новим рецептом зробити манти можна і на звичайній сковороді