Другі страви з м’яса
Ці соковиті і ніжні котлети — знахідка для кожної господині, адже готуються вони просто і швидко без сковорідки в духовці, а виходять ніжними і соковитими.
У моїй родині всі люблять качку, але купуємо ми її нечасто. В основному готуємо її взимку, напевно, тому що вона асоціюється у нас з новорічними святами
У Мережі підгледіла оригінальний рецепт. По виду страва нагадує піцу. Вона являє собою дріжджовий корж, на який в формі викладений фарш.
Я обов’язково приготую на святковий стіл свинячу вирізку в беконі з начинкою з яблук. Це проста і дуже смачна страва. Вона відрізняється від інших
Смачні котлети можна приготувати не тільки на сковороді, политій олією. Цей варіант чудового м’ясної страви припаде до смаку багатьом.
Сальтисон — це аналог холодцю. Просто він готується у вигляді ковбаси, тому потрібно буде взяти ще й натуральну оболонку. У складі його досить багато
Однією з найулюбленіших страв в нашій родині є холодець. Його готую не тільки я, але і моя свекруха. Але вона вже досить давно не може зрозуміти, чому
Відбивні найкраще готувати зі свинини. Цей вид м’яса залишається соковитим, його складно перетримати, та й на приготування не витрачається багато сил.
Щоб зберегти весь смак курячої грудки на сковороді і нічого не пережарити, хитрі кухарі придумали використовувати лист пергаменту. Комусь може здатися
Сухий фарш можна зробити набагато більш соковитим, додавши всього лише пару штрихів до приготування. Додаємо до звичної основі свіжу зелень, яйце і трохи олії.
Гості завжди нахвалюють мої котлети. Це просте страва виходить у мене смачним, соковитим і пишним. Ніхто і не здогадується про секрет його приготування.
Подорожуючи по Австрії, я дізналася, як треба готувати справжній віденський шніцель. М’ясо виходить соковитим, панірування не відвалюється, а корочка
М’ясні страви здоровому організму, звичайно ж, необхідні. У моєму будинку завжди любили котлети і тефтельки. Одним словом, я нерідко використовувала
В осінні місяці я часто купую баклажани і готую з цих овочів ситну і ароматну страву. Її рецепт досить простий і не вимагає особливих зусиль.
Будемо робити смачні баклажани з фаршем, в ароматному і пікантному томатному соусі з часником, паприкою. Страва буде корисною, адже ми будемо все запікати в духовці.