Капустяні котлети. Смак з дитинства, простий рецепт, який обожнює моя сім’я

Другі страви з м'яса

Капустяні котлети виходять соковитими і смачними, фарш не розпадається, не стає жорстким при обсмажуванні.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста, 500 г;
  • фарш будь-який, 600 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • сіль перець;
  • вода, 50 мл;
  • сухарі панірувальні, 100 г;
  • борошно;
  • яйце, 1 шт.

Процес приготування

Молоду капусту і цибулю подрібнюємо в блендері в крихту. Не потрібно дрібнити в кашу, вийде дуже рідка маса, яка не дасть котлетам бути цілими при обсмажуванні.

Змішуємо фарш з масою, додаємо тертий часник за смаком, спеції, сіль, дрібно рубаний кріп, яйце, перець, сухарі і перемішуємо.

Порада: капуста прекрасно замінюється цвітною капустою або кабачками, а панірувальні сухарі – манною крупою.

Формуємо котлети і обсмажуємо їх на олії з двох сторін.

Укладаємо в казанок або каструлю з товстими стінками, наливаємо воду і тушкуємо на невеликому вогні близько 15 хвилин.

Подаємо з салатами зі свіжих овочів, гострими, домашніми соусами і аджикою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий