Пельмені та вареники
Скучила я за українську кухню. Такі м’які і повітряні вареники на пару в мультиварці з начинкою з печінки і картоплі, вам точно сподобаються.
Ледачі вареники – дуже проста страва, яку мало хто готує. Хоча вони дуже смачні! Цей простий рецепт дуже виручить, якщо потрібно приготувати швидкий сніданок
Балуйте своїх рідних! Складові: Тісто: борошно вищого сорту – 2 ст. яйця – 2 шт. вода – 125 мл соняшникова олія – 2 ст.л. сіль – за смаком (~ 0,5ч.
Вареники – смачна і ситна страва, яка ідеально підійде, щоб нагодувати домашніх. Плюс їх у тому, що можна заготовити відразу на тиждень, а потім тільки
Ніжне, еластичне і м’яке! Складові: яйце, сіль, 3 склянки борошна, 1 ст.л. рослинного масла, 1 склянку окропу. Приготування: Яйцю солимо і збиваємо виделкою.