Замість звичайних котлет! Простий і оригінальний рецепт: готую навіть на святковий стіл

Другі страви з м'яса

Котлети з яєчною начинкою всередині – це просто, швидко і смачно. Ця страва я навіть готую на святковий стіл і мої гості завжди в захваті від простоти, але оригінального смаку котлет.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш будь-який, 700 г;
  • яйце, 1 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • сіль, перець, спеції.

Для приготування начинки необхідно :

  • яйця, 7 шт;
  • сир, 80 г;
  • часник, сіль, перець, спеції, майонез, зелень.

Процес приготування

Цибулю подрібнюємо будь-яким зручним для вас способом і змішуємо з фаршем.

Фарш беріть будь-який по своєму смаку, заправляємо сіллю, перцем і спеціями за смаком.

Добре вимішуємо фарш, відбиваємо і відправляємо охолоджуватися в холодильник.

Яйця відварюємо, охолоджуємо і очищаємо, ріжемо на 2 частини і виймаємо жовтки.

Жовток мнемо виделкою і змішуємо з рубаною зеленню і часником – це все беріть за смаком, тертим сиром і майонезом.

Масу викладаємо в половинки білків т з’єднуємо білки в цілі яйця.

Ділимо фарш на 7 частин і в кожну всередину укладаємо по фаршированому яйцю.

Обсмажуємо котлети з усіх боків на олії.

Щоб котлети не приставали до сковороди і не розпадалися – вони досить великі, обвалюємо добре в панірувальних сухарях.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий