Замість відбивних готую подушечки з начинкою і Вам раджу

Другі страви з м'яса

Пропоную рецепт смачних і оригінальних відбивних зі свинини. Вони являють собою подобу подушечок з начинкою з шампіньйонів і сиру. Рідні просять готувати їх кожен день. Подаю зі смаженою, картоплею або пюре.

Підготовка продуктів

Інгредієнти для свинячих відбивних:

  • 1 кілограм свинини (я беру поперекову частину або корейку);
  • кілька штук свіжих грибів (у мене печериці, але можна взяти будь-які);
  • кілька скибочок сиру;
  • два курячих яйця;
  • сухарі для панірування;
  • олію для обсмажування;
  • сіль;
  • мелений перець.

Приготування подушечок з начинкою

Печериці вимити, нарізати пластинками, сир невеликими скибочками.

Якщо м’ясо заморожене, розморозити його в загальній камері холодильника. Свинину помити і промокнути рушником, щоб на ній не було води. Шматки свинини покласти на робочу поверхню, накрити харчовою плівкою і відбити кухонним молотком. Робити це потрібно легко і досить ніжно, не варто перестаратися, щоб м’ясо не втратило свого соку. М’ясо після відбивання не повинно просвічуватися.

На кожну відбивну покласти по двітри пластинки шампіньйонів і пару скибочок сиру. Розташовувати начинку необхідно на одній стороні шматка м’яса, щоб друга половинка була вільною.

Скласти пласт свинини навпіл, накриваючи вільною частиною начинку.

В одну миску розбити яйця і збовтати виделкою. Чорний перець горошком перемолоти. В іншу миску висипати панірувальні сухарі, сіль і мелений перець.

Вмочувати кожну подушечку з начинкою в яйці, потім добре обвалювати в хлібних крихтах.

У сковороду налити не надто багато олії, поставити на вогонь. Коли нагріється, покласти відбивні зі свинини. Обсмажити з двох сторін до готовності. Відбивні повинні вийти золотистокоричневого кольору.

Подавати подушечки зі свинини з начинкою з грибів і сиру можна з картоплею, свіжою зеленню, овочевим салатом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий