Випічка
Інгредієнти: Для тіста: Борошно — 2 склянки Яйця — 4 шт. Цукор — 1,5 склянки Масло вершкове — 200 г Сметана —
Інгредієнти: Для тіста: борошно — 3-4 склянки кeфіp — 500 мл яйця — 2 шт. сoда — 1 ч.л. сoль — 1 ч.л. Для начинки: кoлбаcа —
Відмінний рецепт пирога до чаю! Інгредієнти: борошно — 200 г; кефір — 180 мл; яйця -2 шт; вершкове масло розтоплене — 100 г;
Найвдаліший і смачний рецепт сирних кексів і завжди чудовий результат! Інгредієнти: яйця — 2 штуки цукор — 200 грам сир —
Ніжні, повітряні, солодкі … Це все про еклери. Це знамените французьке ласощі відоме у всьому світі і є одним з найпопулярніших десертів в кафе і ресторанах.
Мрієте приготувати неймовірно соковиті чебуреки, з яких буде випливати сік? Так легко! Досить слідувати інструкції, якою я поділюся з вами нижче. Нам знадобляться два «
Варто визнати, але в моїй родині всі дуже сильно люблять банани. Так що найчастіше в якості десерту я роблю особливий торт з цим фруктом.
Смачна і проста ідея для вечері — це пиріг з капустою. Отже, почнемо з капусти. Шаткуємо досить дрібно, можна ножем, а можна спеціальної шинковкой.
Коли вечорами вдома нічого робити, я кличу дітей на кухню. Вони вже добре знають це і кричать: «Ура, ми будемо пекти» Серпантинка «
Восени часто готую яблучний пиріг зі сметанним кремом. Він завжди виходить дуже ніжним і смачним, тому складно обмежитися одним шматком.
Грушевий пиріг з сирним сиром і цедрою лимона — цікавий варіант домашньої випічки. Десерт виходить солодким, з ніжною і соковитою начинкою, фруктовим
Американський яблучний бабусин пиріг. Традиційна випічка американських домогосподарок, якій легко і швидко можна порадувати своїх друзів.
Сливовий пиріг простий у приготуванні. Він сподобається як дорослим, так і дітям. Інгредієнти на форму діаметром 18-20 см (у мене 18): Сливи —
Коли я готую біляші, то чоловік завжди сидить на кухні в очікуванні першої порції. Ароматні, ситні, смачні, вони дуже легко готуються. Тісто на біляші
Багато хто любить пироги з капустою, але возитися з тістом хоче не кожен. Приготувати таку страву можна на сковороді, а замішувати тісто не доведеться.