Спробували галицькі крученики. Чоловік каже, що смачнішої страви не їв

Другі страви з м'яса

М’ясні крученики — досить відома страва не тільки в Україні, але і в інших країнах. Вони смачні, соковиті і ситні. Їх приготування не вимагає великого кулінарного досвіду. Після цього дивитися не можу на шашлик і відбивні. Спробуйте приготувати їх і ви. Ця страва стане улюбленою у вашій родині.

Складові

Знадобляться такі продукти:

  • Свинина.
  • Свіжий кріп.
  • Майонез.
  • Часник.
  • Відварені круто яйця.
  • Чорний перець.
  • Сир твердих сортів.
  • Кухонна сіль.

Кількість продуктів залежить від того, скільки кручеників ви будете робити.

Як приготувати галицькі крученики

Свинину промийте та висушіть. Потім наріжте м’ясо невеликими шматками. Використовуючи кухонний молоток, добре відбийте. Розкладіть на столі, посипте сіллю і меленим перцем. Слідом змастіть майонезом. Поки м’ясо буде маринуватися, підготуйте начинку.

Зварені яйця почистить і натріть на грубій тертці. Промитий кріп порубати по дрібніше, а 2 зубчики часнику пропустіть через прес. Будь-який твердий сир натріть на тертці. Всі підготовлені інгредієнти, зазначені в рецепті, з’єднайте в одному посуді, присмачити по своєму смаку чорним перцем і сіллю. Додайте до них майонез. Ретельно перемішайте і можете починати формувати крученики.

 

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий