Спробувала у подруги, тепер котлети роблю тільки так — з сирною начинкою і в клярі

Другі страви з м'яса

Дуже важко зустріти таку людину, яка не любить котлети. Існує величезна кількість рецептів їх приготування. Нещодавно я спробувала котлети, приготовані подругою. З цього моменту я використовую виключно її рецепт. Я готую котлети в клярі з начинкою з сиру.

Необхідні інгредієнти

Ділюся цим чудовим рецептом. Моя сім’я дуже велика, та й гості люблять заглянути на вогник, знаючи про те, що я готую котлети. Тому використовую я кілограм фаршу — яловичого, свинячого, з м’яса птиці або змішаного. На це кількість необхідно взяти по чайній ложці чорного меленого перцю і солі, 6 курячих яєць, 2 зубчики часнику, 500 мілілітрів молока, 300 г сиру, 500 грам борошна і рослинне масло для смаження.

Рецепт приготування

Часник пропустіть через прес. Додайте його в фарш разом з сіллю, перцем і двома яйцями. Викладіть фарш в рукав для запікання. Не забудьте залишити близько 3 сантиметрів з кожного краю без фаршу. Сир натріть на тертці. Посипте фарш і поверніть його у вигляді рулету. Закрийте краю рукава. Покладіть його в морозильну камеру приблизно на 3 години.

Збийте яйця з молоком. Додайте борошно і перемішайте. Наріжте заморожений рулет шматочками, опустіть їх в отриманий кляр і обсмажте на сковороді. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий