Смачна страва, яку точно можна подавати на святковий стіл.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- – м’ясо будь-яке, 1 кг;
- – помідори, 2 шт;
- – перець болгарський, 1 шт;
- – часник, 2 зубчики;
- – сіль за смаком;
- – паприка, 1 ч.л;
- – гірчиця, 1ч.л;
- – прованські трави, за смаком;
- – сметана;
- – олія, 100 мл.
Для приготування гарніру візьміть:
- – картопля, 5 шт;
- – сіль, розмарин, за смаком;
- – масло вершкове, 60 г;
- – пармезан, 100 г.
М’ясо ріжемо на шматки, оббиваємо так, щоб можна було потім загорнути рулетики. Бажано відбивати якомога тонше.
М’ясо заправляємо сіллю і паприкою, прованськими травами і спеціями на свій смак, гірчицею, рослинне масло і часник. Добре промешівают м’ясо і залишаємо на 30 хвилин.
Помідори і перець ріжемо на тонкі часточки.
Укладаємо овочі на м’ясо і загортаємо рулет.
Деко або форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо рулетики, закриваємо форму фольгою.
Духовку розігріваємо до 180 градусів.
Картоплю очищаємо і ріжемо на скибочки, заправляємо сіллю, масло вершкове розтоплене і спеції на свій смак, можна додати розмарин. Сир тремо на тертці і змішуємо з картоплею.
Складаємо кружечки картоплі гіркою і складаємо їх в форму для запікання кексів. Зверху посипаємо сиром і ставимо в духовку до рулетів.
З рулетів знімаємо фольгу і запікаємо обидва страви ще протягом 30 – 40 хвилин.