Складаю в холодну каструлю свіжі овочі, ставлю на плиту і через годину вся сім’я сама біжить до столу

Другі страви з м'яса

Це овочеве рагу ви можете готувати як вдома на плиті, так і в казані на природі. Воно завжди виходить дуже вдале і смачне.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо будь-яке;
  • цибуля, 2 шт;
  • кабачки, 1 шт;
  • солодкий перець, 2 шт;
  • помідори, 2 шт;
  • картопля, 4 — 6 шт;
  • капуста, кілька листів;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування

М’ясо беріть будь-яке, тільки не куряче, воно буде лежати на дні каструлі і може просто перетворитися на переварену масу.

Овочі ріжемо довільними шматками, дрібно.

Укладаємо на дно казана або каструлі шматки м’яса, зверху цибулю тонкими півкільцями.

На цибулю викладаємо кабачки, помідори і солодкий перець.

Картоплю ріжемо на дольки і викладаємо на помідори з перцем.

Накриваємо все капустяним листям.

Каструлю перед закладкою продуктів скроплюємо соняшниковою олією.

Кожен шар солимо і перчимо до смаку.

Овочі намагайтеся укласти щільно і трохи приминаємо, щоб вони дали сік.

Вогонь включаємо великий і коли ви побачите, що всі продукти вже дали сік, зменшуємо вогонь і тушкуємо 2 — 2.30 години.

Подаємо страву в бульйоні або викладаємо на тарілку овочі окремими купками з м’ясом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий