М’ясний хлібець, який я готую замість ковбаси, дуже смачна закуска: рецепт

М'ясний хлібець, який я готую замість ковбаси - рецепт приготування Другі страви з м'яса

У магазинах зараз просто величезний вибір ковбаси. Але слід визнати, що вартість її досить висока. Тому любителі ковбаси можуть самі приготувати м’ясний хлібець. Я сама роблю його вдома і всім пропоную рецепт цього чудесної страви.

Що знадобиться

Щоб приготувати смачний хлібець замість ковбаси, візьміть такі продукти:

  • 500 грамів свинини;
  • 500 грамів м’яса курки;
  • 2-3 шматочки батона або білого хліба;
  • 300 грамів грибів;
  • одну цибулину;
  • 2 яйця;
  • сіль, перець і спеції;
  • соняшникова олія.

Як готувати

Хліб я замочую у воді, добре віджимають. Перекручують на м’ясорубці свинину, потім очищену і розрізану на декілька частин середню цибулину, і вже потім перекручують м’ясо курки. Готовий фарш змішую з розмоченим хлібом.

Гриби гарненько мою, чищу, нарізаю невеликими шматочками і обсмажую на олії.

Тепер грибочки я відправляю до фаршу, туди ж вбиваю яйця, солю, перчу і додаю спеції. Далі фарш вимішую, поки він не стане однорідним.

Фольгою застилаю деко і змащую її маслом. Прямо на фользі з фаршу формую батон і відправляю в духовку. Хлібець я випікаю спочатку 15 хвилин, потім змащую зверху яйцем і запікаю ще хвилин 20-25.

Готовий хлібець легко ріжеться.

Його можна їсти і як доповнення до гарніру, і як закуску, і як самостійна страва.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий