Котлети роблю з капустяною начинкою. Виходить смачна і цілком доступна страва

Другі страви з м'яса

Дуже смачне і ситне страва! Після того як ви приготуєте ці котлети з капустяної начинкою, обов’язково закохаєтесь в них! Готувати їх зовсім не складно.

Нам знадобиться:

  • 500 г фаршу з свинини;
  • 125 г хліба (білого);
  • 100 мл молока;
  • яйце;
  • цибуля;
  • часник (за смаком);
  • панірувальні сухарі — 100 г;
  • сіль з перцем чорним меленим — за смаком;
  • олія — для смаження;
  • 200-250 г квашеної капусти з грибами, цибулею, морквою і томатним соусом.

Спосіб приготування

Залийте хліб молоком і дайте йому розм’якшити протягом декількох хвилин.

Фарш перекладіть в глибоку миску. Додайте цибулю і часник, пропущені через дрібну тертку, яйце, сіль з перцем.

Додайте хліб, розмочений у молоці, спочатку стискаючи його руками. Добре перемішайте і вимісити м’ясної склад. В кінці збийте його кілька разів.

Руки змочіть водою, візьміть частину м’ясного складу і сформуйте з нього корж. Посередині додайте трохи начинки, потім добре приклейте краю, повністю покриваючи начинку. Надайте йому акуратну форму.

Обваляйте тефтельки в панірувальних сухарях.

Обсмажте з двох сторін на розжареній олії. Перевернувши їх на іншу сторону, накрийте сковороду кришкою, щоб тефтелі всередині добре присмажився.

Перекладіть на тарілку з паперовими рушниками, щоб прибрати надлишки масла.

Подавайте тефтелі з гарніром, який вам подобається!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий