Холодець з’їдається зі столу першим. При приготуванні використовую дві хитрості

Другі страви з м'яса

Однією  з найулюбленіших страв в нашій родині є холодець. Його готую не тільки я, але і моя свекруха. Але вона вже досить давно не може зрозуміти, чому у мене він виходить з дуже незвичайним смаком. Вона намагалася повторити мій холодець, але у неї так нічого і не вийшло. А все тому, що я готую його за своїм фірмовим рецептом і використовую деякі хитрощі. Одна з них пов’язана з морквою, а про які ще йде мова, я детально розповім далі.

Як приготувати дуже смачний холодець?

Більшість людей використовують желатин. Але я вважаю, що його не потрібно додавати в холодець. Про це я відразу розповіла свекрусі, але ось про дві інших хитрощах вирішила промовчати. Але прийшов час розповісти і про них.

Отже, секрет перший. Я додаю в холодець моркву. Але перш ніж покласти коренеплід в каструлю, я ретельно промиваю його, роблю кілька проколів ножом, а потім обпалюю його на вогні. Завдяки цьому морква стає смачнішою, а також її аромат краще розкривається.

Другий секрет стосується цибулі. Я не чищу її, а кладу разом з лушпинням. Так бульйон не тільки виходить смачним, але і набуває золотистий відтінок.

Ось завдяки таким простим хитрощам холодець виходить набагато смачніше. Спробуйте, і ви будете вражені результатом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий