Без сковороди і метушні біля плити: готую гору ніжних як пух і соковитих як персик котлет в духовці

Другі страви з м'яса

Ці соковиті і ніжні котлети знахідка для кожної господині, адже готуються вони просто і швидко без сковорідки в духовці, а виходять ніжними і соковитими.

Для приготування цих котлет потрібно взяти інгредієнти:

  • фарш (свинина і яловичина 1: 1) 500 г;
  • яйця 2 шт .;
  • сир домашній 200 г;
  • сухарі 50 г;
  • вода 50 мл;
  • цибуля 1 шт .;
  • сіль 1 ч. л .;
  • перець за смаком.

Також знадобиться 1-2 ст. л. соняшникової олії, щоб змастити деко.

Процес приготування:

Змішуємо сухарі і воду.

Сир, який дозволяє котлетам зберегти соковитість при випіканні в духовці, протираємо через сито або подрібнюємо блендером.

В окремій чашці змішуємо фарш (у мене свинина і яловичина в пропорції 1: 1, як в оригінальному рецепті, але можна взяти будь-який), яйця і сіль.

Цибулю подрібнюємо блендером і додаємо до фаршу.

Тепер додаємо сир, сухарі і ретельно вимішуємо фарш. Формуємо котлети і викладаємо на деко, заздалегідь змащене олією.

Без сковороди і метушні біля плити: готую гору ніжних як пух і соковитих як персик котлет в духовці

Готуємо 25-30 хвилин в залежності від потужності духовки (180 градусів, духовку розігріваємо заздалегідь).

Без сковороди і метушні біля плити: готую гору ніжних як пух і соковитих як персик котлет в духовці

Подаємо котлети з гарніром, овочевим салатом або їмо просто так!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий