Вершковий суп-пюре з моркви з імбиром

Вершковий суп-пюре з моркви з імбиром - рецепт приготування Перші страви

Класичний рецепт страви, ніжного і корисного.

СКЛАДОВІ:

  • бульйон овочевий — 3 склянки
  • вершки — 200 мл
  • зітхання — 3 шт.
  • картопля — 2 шт.
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • масло вершкове — 1 шматочок
  • корінь імбиру
  • сіль

Приготування:

Налити в каструлю овочевий бульйон, викласти моркву, картоплю, шматочок вершкового масла, нарізану цибулю.

Прогрівати до тих пір, поки цибуля не стане м’яким.

Додати тертий корінь свіжого імбиру, будь-які інші прянощі для овочевих страв.

Довести до кипіння під кришкою.

Вогонь зменшити, варити до готовності моркви.

Овочі шумівкою перекласти в блендер, влити частину бульйону, перетворити в пюре.

Перелити масу назад в каструлю, влити збиті вершки, перемішати.

ПОРАДА При подачі в суп додати нарізану зелену цибулю і сметану.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий