Угорський суп гуляш Бограч з яловичиною

Угорський суп гуляш Бограч з яловичиною - рецепт приготування Перші страви

Цей суп можна готувати з різного м’яса: яловичина, телятина, баранина. Також його готують в казані і на багатті.

СКЛАДОВІ:

  • яловичина — 200 г
  • цибуля ріпчаста — 200 г
  • паприка мелена — 2 ст.л.
  • цукор — 1 ч.л.
  • картопля — 250 г
  • морква — 80 г
  • перець солодкий болгарський — 170 г
  • помідори — 250 г
  • кріп — 15 г
  • сіль — 1 ч.л.
  • перець червоний пекучий — ⅕ ч.л.
  • вода — 100 л
  • олія соняшникова (для смаження) — 2 ст.л.

Приготування:

У каструлю налити 1 літр води і довести до кипіння.

Яловичину нарізати прямокутними шматочками. Обсмажити на олії на середньому вогні 7 хвилин з двох сторін під накритою кришкою.

Цибулю нарізати кубиками, додати до яловичини і готувати 5 хвилин під кришкою.

До яловичині додати паприку, цукор, картоплю нарізану кубиками, моркву соломкою — перемішати. Готуємо 7 хвилин на середньому вогні накривши кришкою.

Болгарський перець очистити від насіння і нарізати дуже великими кубиками. Помідори нарізати великою соломкою і додати це все до вмісту сковороди — перемішати. Накриваємо кришкою і готуємо 15 хвилин на середньому вогні.

Вміст сковороди перекласти в каструлю і залити кип’ятком. Посолити (1 ч.л.), поперчити пекучим перцем (1/5 ч.л.) — перемішати. Варимо на повільному вогні 30 хвилин накривши кришкою.

Свіжий кріп дрібно нарізати і додати в каструлю.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий