Тушкована капуста в духовці

Тушкована капуста в духовці - рецепт приготування Гарніри

Просте страва, а яке ідеально підійде для будь-якого прийому їжі — тушкована капуста в духовці. Рецепт простий, капуста вийде просто дивовижно смачною, відмінно підійде для поста. Гасити капусту можна просто так, але за бажанням ви можете додати різні види овочів, гриби. Якщо страва не для пісного раціону, можна використовувати м’ясо або курку. Подавати тушковану капусту можна з будь-якими кашами або стравами з картоплі.

Складові:

  • Капуста — 300 Грам
  • Олія — 3 ст. ложки
  • Лавровий лист — За смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець — За смаком
  • Перець горошком — За смаком

Як приготувати «Тушкована капуста в духовці»

Підготуйте речовини. Капусту наріжте дрібно, можна використовувати спеціальну тертку. Перекладіть капусту в форму, додайте олію, лавровий лист і перець горошком.

Духовку прогрійте до 200 градусів. Через 20 хвилин дістаньте форму з духовки, перемішайте капусту, додайте сіль і перець. Гасіть капусту в духовці ще 1,5 години періодично помішуючи. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий