Бажаєте проекспериментувати і створити смачну і оригінальну страву, яка сподобалась б вашим близьким? Тоді інформація, що міститься в цій статті, швидше за все, вас зацікавить. Цю страву я подаю як гарнір. Вона подобається мені і моїм рідним. Про те, з чого і як я її готую, розповім далі.
Продукти
- Картопля. Беру один кілограм.
- Вершки (500 мл).
- Часник. Вам вистачить одного зубчики.
- Сир (за смаком). Цей продукт подрібніть за допомогою терки.
- Сіль і мелений перць. Скільки їх додавати, вирішуйте на свій розсуд.
Приготування
Починаю з підготовки картоплі. Овоч гарненько мию, видаляю шкірку і нарізаю. У невеликій каструлі змішую вказану кількість вершків з тертим часником. Ємність визначаю на плиту і доводжу до кипіння, періодично при цьому помішуючи.
Коли вміст закипить, знімаю з вогню. Картопляні скибочки, укладені в великій сковорідці, посипаю сіллю і меленим перцем. Сюди ж потім додаю приготовлену вершкову суміш. Тепер сковорідку з заготівлею залишається поставити на плиту і готувати продукцію на слабкому або середньому вогні.
Через п’ятдесят хвилин страва буде готова, можна знімати її з плити. Перш ніж подавати страву на стіл, я посипаю її тертим сиром.
Все, гарнір готовий до вживання.