Салат «морква по-корейськи з печерицями»

Овочеві салати

Неймовірно смачний і простий салат з морквою по-корейськи ідеально прикрасить ваш святковий стіл.

Нам знадобиться:

  • Печериці — 250 грам;
  • Морква — 350 грам;
  • Соняшникова олія — 3 столові ложки;
  • Мелений коріандр — 1 чайна ложка;
  • Червона цибуля — 1 штука;
  • Петрушка (свіжа) — 0,5 пучка;
  • Часник — 3 зубчики;
  • Цукор — 0,5 чайної ложки;
  • Мелений червоний перець — 1 щіпка;
  • Оцет 9% — 1 столова ложка;
  • Сіль за смаком;
  • Соєвий соус за бажанням.

Алгоритм приготування:

Відварюємо печериці звичайним методом, після закипання необхідно варити їх 6 хвилин.

Потім викладаємо їх на друшляк.

Натираємо очищену моркву на тертці для корейської моркви, далі додаємо цукор, сіль і мнемо руками.

Далі розрізаємо цибулю на 4 частини і потім тонко її нарізаємо, січемо дрібно часник. Все це відправляємо до моркви. Далі необхідно додати гострий червоний перець і коріандр.

Потім розігріваємо олію і виливаємо туди ж і додаємо оцет.

Тепер до моркви відправляємо печериці і дрібно посічену петрушку, потім відправляємо в холодильник настоюватися на ніч.

Наш салат готовий, перед подачею можна додати соєвий соус до смаку. Приємного всім апетиту!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий