Розсипчастий рис в сковороді

Розсипчастий рис в сковороді - рецепт приготування Гарніри

Розсипчастий рис в сковороді — це завжди смачно і корисно. Використовуючи простий набір інгредієнтів виходить ситне блюдо для всієї родини. Розсипчастий рис легко приготувати в сковороді, головне дотримуватися кількох правил. Важливо використовувати рослинне масло і гарячу воду, тоді у вас все вийде. Для смаку завжди можна додати будь-які овочі.

Складові:

  • Рис — 150 Грам
  • Цибуля ріпчаста — 70 Грам
  • Помідори — 100 Грам
  • Олія — 40 Грам
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець — За смаком
  • Гаряча вода — 250 Грам

Як приготувати «Розсипчастий рис в сковороді»

Підготуйте інгредієнти для приготування розсипчастого рису в сковороді. Наріжте кубиками ріпчасту цибулю і помідори. Обсмажте овочі до м’якості на сковороді з додаванням олії. Всипте в сковороду промитий рис і перемішайте. Додайте за смаком сіль і перець. Влийте гарячу воду і томить рис на повільному вогні під кришкою 20 хвилин, поки не випарується вся рідина. В кінці перемішайте страву і рис вийде розсипчастим. Готову страву відразу подавайте до столу. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий