Роблю літній суп з помідорів і моркви. Чоловік сказав, що страва смачніша за борщ

Перші страви

Я люблю готувати і часто експериментую з різними інгредієнтами. Нещодавно я вирішила здивувати своїх близьких. Я приготувала для них суп з помідорів і моркви. Він їм настільки сподобався, що тепер мені доводиться часто варити його. Суп має ніжний і дуже насиченим смаком, тому відмінно підходить для частого вживання, незалежно від пори року. Як приготувати це чудове страва, я детально розповім далі.

Що і як робити

У приготуванні супу немає абсолютно нічого складного. Вам будуть потрібні наступні продукти:

  • помідори — 2 невеликих плода;2 морквини середніх розмірів;
  • цибуля — 1 головка;
  • часник — 3 зубчики;
  • вода — 2 склянки;
  • петрушка — для прикраси;
  • сіль і спеції — за смаком.

Все необхідне є в розпорядженні кожної господині, тому можна відразу приступати до готування. Вона здійснюється в такій послідовності:

Насамперед потрібно добре вимити і очистити всі овочі. З томатів рекомендується видалити шкірку, але можна цього не робити.

Наріжте продукти кубиками довільного розміру.

Залийте овочі водою і варіть до розм’якшення моркви, а потім перекладіть їх в блендер і збийте до стану пюре. Додайте сіль і спеції.

Такий суп буде смачним як в гарячому, так і холодному вигляді. Перед подачею на стіл прикрасите його кількома листочками петрушки.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий