Рисовий суп з м’ясом в горщиках

Рисовий суп з м'ясом в горщиках - рецепт приготування Перші страви

Для приготування страви краще використовувати довгий, але не пропарений рис.

СКЛАДОВІ:

  • бульйон — 1 л
  • м’ясо — 300 г
  • рис — 130 г
  • морква — 1 шт.
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • томатна паста — 2-4 ст.л.
  • олія соняшникова
  • спеції

Приготування:

Яловичину або свинину нарізати соломкою.

Обсмажити на сковороді, помішувати.

М’ясо вийняти, пасерувати цибулю, олію можна додати.

Перекласти в горщики цибулю, потім м’ясо, нарізану кубиками або соломкою моркву.

Промити рис, також розкласти продукт в горщики.

Додати в готовий бульйон спеції, томат-пасту, перемішати.

Залити рідиною продукти, поставити горщики в духовку на 30 — 35 хвилин, температура приготування — 180 градусів.

ПОРАДА Томат-пасту в суп можна не додавати, картопля — за бажанням.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий