Для приготування страви краще використовувати довгий, але не пропарений рис.
СКЛАДОВІ:
- бульйон — 1 л
- м’ясо — 300 г
- рис — 130 г
- морква — 1 шт.
- цибуля ріпчаста — 1 шт.
- томатна паста — 2-4 ст.л.
- олія соняшникова
- спеції
Приготування:
Яловичину або свинину нарізати соломкою.
Обсмажити на сковороді, помішувати.
М’ясо вийняти, пасерувати цибулю, олію можна додати.
Перекласти в горщики цибулю, потім м’ясо, нарізану кубиками або соломкою моркву.
Промити рис, також розкласти продукт в горщики.
Додати в готовий бульйон спеції, томат-пасту, перемішати.
Залити рідиною продукти, поставити горщики в духовку на 30 — 35 хвилин, температура приготування — 180 градусів.
ПОРАДА Томат-пасту в суп можна не додавати, картопля — за бажанням.