Рис з рибними консервами

Рис з рибними консервами - рецепт приготування Гарніри

Рис з рибними консервами стане повноцінним обідом для вас і вашої родини. Поєднання всіх компонентів просто ідеальне і багатьом припаде до смаку. Рис з рибними консервами відноситься до тих страв, які виручають в будь-яку хвилину. Якщо у вашій коморі є запаси рибних консервів, то сімейний обід можна приготувати за лічені хвилини і без проблем.

Складові:

  • Рис круглий — 180 Грам
  • Консерви рибні — 200 Грам (у мене сардини в маслі)
  • Цибуля ріпчаста — 80 Грам
  • Олія — 2 Ст. ложки
  • Вода — 300 Грам
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний — За смаком

Як приготувати «Рис з рибними консервами»

Підготуйте інгредієнти за списком для приготування рису з рибними консервами. Наріжте цибулю дрібними кубиками. Обсмажте цибулю на олії до злегка золотистого кольору, додайте в сковороду промитий рис.

Влийте воду, посоліть і готуйте рис під кришкою на повільному вогні 15 хвилин. Рис став м’яким і ввібрав всю воду, продовжуйте готувати страву. Видалить великі кісточки з риби, розімніть консерви виделкою.

Додайте консерви до рису, влийте пару ложок олії з консервів, щоб блюдо стало більш соковитим. Готуйте рис ще 2-3 хвилини під кришкою на тихому вогні. Готово!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий