Дуже простий, але неймовірно смачний рецепт баклажана. Рецепт ідеально підходить для холодної і гарячої закуски або на гарнір.
СКЛАДОВІ:
- баклажани — 1 кг
- олія оливкова — 1 ст.л.
- перець солодкий болгарський — 300 г
- часник — 4 зубчики
- петрушка — 100 г
- сіль
Покроковий процес приготування пікантних баклажанів
Нарізаємо баклажани на 2 частини. Нарізаємо перці довгими часточками.
Відправляємо баклажани в розігріту на 200 ° С духовку (кладемо розрізаною частиною вниз).
Відправляємо на іншому листі перці при цій же температурі попередньо змастивши олив. олією.
Перці готові через 30 хв. Баклажани готуються 50 хв.
Дрібно кришимо часник і петрушку.
Ріжемо перці кубиками і дістаємо м’якоть баклажана виделкою.
Змішуємо всі інгредієнти і солимо за смаком.