Пікантні баклажани із солодким перцем по-провансальски

Пікантні баклажани - рецепт приготування Овочеві салати

Дуже простий, але неймовірно смачний рецепт баклажана. Рецепт ідеально підходить для холодної і гарячої закуски або на гарнір.

СКЛАДОВІ:

  • баклажани — 1 кг
  • олія оливкова — 1 ст.л.
  • перець солодкий болгарський — 300 г
  • часник — 4 зубчики
  • петрушка — 100 г
  • сіль

Покроковий процес приготування пікантних баклажанів

Нарізаємо баклажани на 2 частини. Нарізаємо перці довгими часточками.

Відправляємо баклажани в розігріту на 200 ° С духовку (кладемо розрізаною частиною вниз).

Відправляємо на іншому листі перці при цій же температурі попередньо змастивши олив. олією.

Перці готові через 30 хв. Баклажани готуються 50 хв.

Дрібно кришимо часник і петрушку.

Ріжемо перці кубиками і дістаємо м’якоть баклажана виделкою.

Змішуємо всі інгредієнти і солимо за смаком.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий