Овочевий суп з сирними кульками. Новий рецепт

Перші страви

Я не можу не їсти супи. Готова їх є і вранці, і ввечері. Мама з дитинства говорила, що гаряче потрібно обов’язково їсти щодня. Таке буде корисно для організму. Правда, мої діти і чоловік відмовляють від супів. Щоб зацікавити їх, я придумала новий овочевий суп, який не залишив нікого байдужим.

Інгредієнти для супу

  • 2,5 л курячого бульйону або води
  • 1 велика цибулина
  • 1 морква
  • 5 середніх бульб картоплі
  • 4 ст. л. олії
  • зелень, сіль, перець за смаком

Інгредієнти для кульок

  • 100 г голландського сиру
  • 1 яйце
  • 100-130 г борошна
  • 2 ст. л. м’якого вершкового масла
  • сіль за смаком

Процес приготування:

Спочатку варто приготувати сирні кульки. Натріть сир на дрібній тертці, введіть в масу вершкове масло, трохи борошна і спецій. У вас повинно вийти м’яке тісто. Остудіть його в холодильній камері близько півгодини.

В процесі остудженому тесту, займіться супом. Необхідно нарізати картоплю (кубики) і закинути в бульйон. Додаємо спеції, морква і цибуля натираємо на тертці і злегка обсмажуємо. Також додаємо в бульйон.

Після цього дістаємо тісто, формуємо невеликі кульки. Пам’ятайте, їх розмір не повинен перевищувати величину волоського горіха!

Вводимо їх в бульйон і варимо суп близько 10 – 15 хвилин. Стежимо за готовністю кульок.

Після того, як кульки приготуються, то додаємо дрібно нарізану зелень і вимикаємо вогонь. Запрошуємо рідних до столу! Насолоджуйтесь!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий