Морквяно-картопляний суп-пюре з вершками

Морквяно-картопляний суп-пюре з вершками - рецепт приготування Перші страви

Ніжна консистенція страви здивує і гурмана.

СКЛАДОВІ:

  • бульйон овочевий — 3 склянки
  • вершки — 200 мл
  • зітхання — 3 шт.
  • картопля — 2 шт.
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • імбир
  • карі
  • сіль

Приготування:

Ріпчасту цибулю нарізати і згасити на олії.

Картоплю і моркву очистити, нарізати невеликими кубиками.

Викласти овочі в овочевий же бульйон, зварений заздалегідь.

Час приготування — двадцять хвилин.

Сіль і приправи — за смаком.

Перетворити овочі в пюре за допомогою погружного блендера.

Влити вершки, поставити на вогонь, довести суп до кипіння.

Подавати суп до столу гарячим.

ПОРАДА Готову страву прикрасити листочками зелені.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий