Морквяний суп з куркою і плавленим сиром

Морквяний суп з куркою і плавленим сиром - рецепт приготування Перші страви

Ситний супчик для душевного обіду.

СКЛАДОВІ:

  • вода — 800 мл
  • морква — 400 г
  • цибуля ріпчаста — 200 г
  • курячі стегна — 1 шт.
  • сир плавлений скибковий — 70 г
  • масло рослинне — 1 ст.л.
  • масло вершкове — 20 г
  • чебрець сушений — 1 щіпка
  • перець чорний молотий
  • сіль

Приготування:

Куряче стегно промити, залити водою, закип’ятити.

Приготувати бульйон.

Влити олію на сковороду, викласти дрібно нарізану цибулю.

Обсмажити, додати нарізану моркву.

Всі разом прогрівати три хвилини.

Готову обсмажування додати в каструлю, варити суп близько півгодини.

Сіль за смаком.

Стегно вийняти, суп заправити прянощами, додати нарізаний шматочками плавлений сир.

Суп помішувати до повного розчинення сиру.

Довести масу до стану пюре за допомогою блендера.

Куряче м’ясо порвати руками, прикрасити суп.

ПОРАДА За бажанням прикрасити блюдо листочками петрушки.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий