Звичайно, є чимало різних способів маринування цього продукту. Проте, у мене є улюблений рецепт, яким я хочу поділитися з вами в цій статті.
Перший крок: підготуйте інгредієнти
Згідно з рецептом, вам знадобиться наступне:
- червона цибуля, я беру одну головку;
- перець чилі, халапеньо і коріандр (за смаком);
- сіль, її вам вистачить половини маленької ложки;
- лимонний сік (25 мл);
- цукор, цього продукту досить буде двох маленьких ложок.
Кінза в даному рецепті не обов’язковий інгредієнт, її ви можете додавати виключно за смаком.
Другий крок: займіться овочами
На даному етапі потрібно нарізати цибулеву головку на досить тонкі кільця. Я використовую для цього мандоліну або ніж. Колечка потім пересипаю в невелику миску. Після цибулю збагачую кінзою і перцем халапеньо. Потім в миску додаю вказану кількість цукру, солі і свіжовичавленого лимонного соку. Тепер залишається все гарненько перемішати.
Завершальний етап
Коли всі необхідні інгредієнти будуть змішані, миску закриваю і відставляю в сторону. Маринована цибуля буде готовий вже через десять хвилин. Варто зазначити, що цей продукт відмінно поєднується з м’ясними та рибними стравами.
Якщо ви любитель шашлику, то вам неодмінно варто замаринувати цибулю за цим рецептом.