Макарони з горошком

Макарони з горошком - рецепт приготування Гарніри

Макарони з горошком — смачне і незвичайне блюдо для повсякденного меню. Його можна подавати як самостійне блюдо або використовувати як гарнір. Беріть на замітку рецепт! Макарони з горошком можна приготувати на обід або вечерю для всієї родини. Виходить ситно, смачно і просто. Для рецепта я використовувала спагеті, заморожений горошок і трохи оливкового масла для аромату.

Складові:

  • Спагеті — 200 Грам (або інші макарони)
  • Горошок зелений — 200 Грам (заморожений)
  • Оливкова олія — 1,5-2 Ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Зелень — За смаком

Як приготувати «Макарони з горошком»

Підготуйте інгредієнти. Закип’ятить воду для спагеті (приблизно 1-1,5 літра), посоліть за смаком, всипте макарони. Варіть 7-8 хвилин до готовності або відповідно до інструкції на упаковці.

Розігрійте оливкову олію на сковороді, викладіть горошок, обсмажите протягом 2-3 хвилин на повільному вогні.

Потім влийте 100 грам води в якій варилися спагеті, і тушкуйте горошок на сковороді під кришкою на повільному вогні 8-10 хвилин до повної готовності.

Злийте воду з макаронів, викладіть спагеті в сковороду з горошком. Перемішайте спагеті з горошком. Прогрійте макарони ще пару хвилин на сковороді. Блюдо готове.

Подавайте до столу, прекрасивши будь свіжою зеленню. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий