Капустяний суп з болгарським перцем в горщику

Капустяний суп з болгарським перцем в горщику - рецепт приготування Перші страви

Можна приготувати вегетаріанський варіант страви або додати в нього обсмажене на сковороді м’ясо.

СКЛАДОВІ:

  • бульйон овочевий — 150 мл
  • капуста — 100 г
  • картопля — 1 шт.
  • цибуля ріпчаста — ½ шт.
  • перець солодкий болгарський — ½ шт.
  • морква — ½ шт.
  • спеції

Приготування:

Картоплю нарізати кубиками, перекласти в горщик.

Нарізати болгарський солодкий перець і цибулю, перекласти поверх м’яса.

Морква нашаткувати тонкими кружальцями, також відправити в горщик.

Нашаткувати краснокочанную капусту, можна взяти звичайну білокачанну, броколі, цвітну.

Пересипати в горщик.

Заздалегідь приготовлений овочевий бульйон посолити, приправити спеціями, залити вміст горщика.

Поставити в духовку, тушкувати до готовності протягом сорока хвилин.

ПОРАДА. Замість свіжих овочів для вегетаріанського супу підійдуть заморожені. Готовий суп можна посипати рубаною зеленню петрушки, кінзи.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий