Можна приготувати вегетаріанський варіант страви або додати в нього обсмажене на сковороді м’ясо.
СКЛАДОВІ:
- бульйон овочевий — 150 мл
- капуста — 100 г
- картопля — 1 шт.
- цибуля ріпчаста — ½ шт.
- перець солодкий болгарський — ½ шт.
- морква — ½ шт.
- спеції
Приготування:
Картоплю нарізати кубиками, перекласти в горщик.
Нарізати болгарський солодкий перець і цибулю, перекласти поверх м’яса.
Морква нашаткувати тонкими кружальцями, також відправити в горщик.
Нашаткувати краснокочанную капусту, можна взяти звичайну білокачанну, броколі, цвітну.
Пересипати в горщик.
Заздалегідь приготовлений овочевий бульйон посолити, приправити спеціями, залити вміст горщика.
Поставити в духовку, тушкувати до готовності протягом сорока хвилин.
ПОРАДА. Замість свіжих овочів для вегетаріанського супу підійдуть заморожені. Готовий суп можна посипати рубаною зеленню петрушки, кінзи.