Хрустка зовні, м’яка всередині: розповідаю, як приготувати смачну картоплю

Гарніри

У мене є знайомий кухар, з яким ми іноді зустрічаємося. Він ділиться зі мною різними секретами приготування знайомих страв. Одного разу мій знайомий розповів мені про те, як готувати смажену картоплю, щоб він виходив хрустким зовні і м’яким всередині. Спробувавши зробити картопля за цим рецептом, я переконалася, що так моє улюблене страву виходить ще смачніше.

Рецепт смаженої картоплі

Щоб приготувати це всім знайоме страву абсолютно новим способом, нам знадобляться такі інгредієнти:

  • картопля;
  • соняшникова олія;
  • кукурудзяний крохмаль.

Насамперед чистимо картоплю, а потім одну частину картоплі нарізаємо тонкими кружечками, а іншу частину — брусочками.

Далі кип’ятимо воду в каструлі, кидаємо туди картоплю і даємо їй покипіти пару хвилин, після чого зливаємо воду. Потім перекладаємо картопля на решітку, щоб з нього стекла вода, а в миску насипаємо кукурудзяний крохмаль. У ньому і слід обваляти картоплю, щоб вона покрилася цим компонентом з усіх боків.

Після цього кружальця картоплі просто обсмажуємо в соняшникової олії, після чого вони перетворяться в чіпси. А ось з картопляними брусочками доведеться потрудитися. Спочатку потрібно їх обсмажити в олії на середньому вогні. Потім збільшити його до максимуму і смажити до готовності.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий