Холодник на сироватці з курячим філе, картоплею і огірками

Холодник на сироватці з курячим філе, картоплею і огірками - рецепт приготування Перші страви

Холодник — найпопулярніша страва в літню пору. М’ясний холодник на сироватці — з курячим філе, картоплею і огірками, — смачна, ароматна і незвичайна страва, з приємним ароматом димку, насичена, з яскравим ароматом зелені і свіжого огірочка. Як м’ясо ми використовували шашлик з курячого філе, замаринованого в спеціях, приготованого на мангалі на вугіллі. Готується ця страва дуже просто. Холодник виходить освіжаючим, ситним і смачним. Такий холодний суп відмінно освіжає і насичує.

СКЛАДОВІ:

  • куряче філе — 2 шт.
  • картопля відварна — 8 шт.
  • яйця варені — 7 шт.
  • майонез — 200 г
  • огірки свіжі — 2 шт.
  • цибуля зелена за смаком
  • зелень кропу за смаком
  • сироватка — 2.5 л
  • перець чорний мелений — ½ ч.л.
  • перець гострий — 0.3 ч.л.
  • сіль за смаком
  • олія соняшникова — 1 ст.л.

Приготування:

Нарізуємо картоплю, огірки і яйця кубиками.

Нарізуємо кріп і зелена цибуля.

Нарізуємо куряче філе на шматочки. Додаємо сіль, чорний мелений перець, червоний гострий і рослинне олія.

Обсмажуємо куряче філе на вугіллі 20 хвилин.

Нарізуємо куряче філе кубиками.

Змішуємо всі нарізані інгредієнти і додаємо сироватку, майонез, сіль і все перемішуємо. Готуйте з задоволенням і смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий