Низькокалорійна страва, в яку при бажанні можна додати куряче філе.
СКЛАДОВІ:
- кабачки — 250 г
- бульйон — 250 мл
- печериці — 200 г
- морква — 1 шт.
- цибуля ріпчаста — 1 шт.
- сметана — 3 ст.л.
- олія соняшникова — 2 ст.л.
- часник
- зелень
- перець чорний молотий
- сіль
Приготування:
Очистити і нарізати цибулю, обсмажити на сковороді з олією протягом хвилини.
Потерти моркву, обсмажити ще одну хвилину.
Гриби печериці промити, очистити, нарізати кубиками, також відправити на сковороду, прогріти п’ять хвилин разом з овочами, розкласти в горщики.
Кабачок нарізати кубиками, викласти поверх обсмажування.
У бульйон додати сметану, посолити і поперчити за смаком, додати подрібнений часник.
Залити сумішшю кабачки з обжаркою, поставити готуватися на півгодини.
Подати з нарізаною зеленню.
ПОРАДА. Замість бульйону для приготування супу можна використовувати молоко і не додавати сметану.