Грибний суп «Дієтичний» в горщиках

Грибний суп «Дієтичний» в горщиках - рецепт приготування Перші страви

Низькокалорійна страва, в яку при бажанні можна додати куряче філе.

СКЛАДОВІ:

  • кабачки — 250 г
  • бульйон — 250 мл
  • печериці — 200 г
  • морква — 1 шт.
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • сметана — 3 ст.л.
  • олія соняшникова — 2 ст.л.
  • часник
  • зелень
  • перець чорний молотий
  • сіль

Приготування:

Очистити і нарізати цибулю, обсмажити на сковороді з олією протягом хвилини.

Потерти моркву, обсмажити ще одну хвилину.

Гриби печериці промити, очистити, нарізати кубиками, також відправити на сковороду, прогріти п’ять хвилин разом з овочами, розкласти в горщики.

Кабачок нарізати кубиками, викласти поверх обсмажування.

У бульйон додати сметану, посолити і поперчити за смаком, додати подрібнений часник.

Залити сумішшю кабачки з обжаркою, поставити готуватися на півгодини.

Подати з нарізаною зеленню.

ПОРАДА. Замість бульйону для приготування супу можна використовувати молоко і не додавати сметану.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий